Näringsliv & företag

Här hittar du några av de företag vi är så stolta över i Engeholm. Företagen är av ytterta vikt för att försörja Engeholms kommuninvånare, men framförallt vår kommunala budget som ständigt måste utöka antalet hål i svångremmen. Offentlig sektor is the shit!

Stig-Lennarts El och Bygg – kontakt@stiglennartselobygg.com
Sickla Rör AB – info@sicklaror.se
Tannefors Bygghandel AB – info@tanneforsbygghandel.se
Valles Elservice Aktiebolag – info@valles-elservice.se
Engelholmskliniken – reception@engelholmskliniken.se
CA Fasad & Puts – info@cafasad-puts.se
NK-R Renovering och rivning – info@nk-rrivning.se

E-handel i Engeholm – Skobutik på nätet

Skor finns idag för flera olika situationer och förhållanden. Det gäller dessutom att ha rätt skor till rätt tillfälle. Fötterna förtjänar att behandlas väl. Ska man till exempel ut i löparspåret och springa en runda bör man använda rejäla löparskor som är anpassade för just löpning. Ska man istället ut och gå på en powerwalk i rask takt bör man istället använda sig av ett par skor som är anpassade för gång. Gymnastikskor som gymnastikskor kanske många tänker men det finns faktiskt stora skillnader mellan skorna, även om de kanske inte syns utåt. Det handlar om hur skorna är tillverkade, vilken hårdhet de har samt vilket material de är tillverkade av. Sedan finns också skor anpassade för olika väderförhållanden. Ett par gummistövlar passar som bäst vid regnväder medan ett par sandaler kanske lämpar sig bättre under en solig sommardag.

När du behöver en egen lösning

Att köpa skor kan för vissa vara ganska jobbigt och kännas komplicerat. Detta speciellt om man har en ovanlig form på sina fötter. Det finns till exempel de människor som har olika storlekar på sina fötter, det behöver inte röra sig om särskilt stor skillnad utan det kan handla om enbart ett par millimeter. Men dessa millimetrar kan vara det som gör att man behöver har olika storlekar på sina skor. Har man sådana här problem kan det vara lite svårare att hitta skor som passar. Det kan till exempel vara så att man kanske kan ha storlek 38 i ena skon men behöver 38,3 i andra skon. Denna storlek finns ju tyvärr inte i vanliga butiker oftast utan då kan det vara så att man behöver special-beställa denna storlek. Det går alltså att hitta skor även för den som har olika storlekar på sina fötter.